CASE HISTORY

  • Home
  • /
  • case history


 















MAYA BEACH CLUB - ES

 
The line that we followed for the renewal intervention on the Maya Beach Club restaurant was to create a trendy place which could become a landmark of Ibiza, where the best customers can find enjoyment and excitement.

We chose the attention to detail as the key to excite and exploit the spaces with made to measure, design furniture, acknowledging the dominance of white, which embraces the traditional architecture of the Spanish island and gives grace, elegance and candor without violating the view which opens onto Cala Vadella from the restaurant.

To give prestige to the areas within the Maya Beach Club, we have created reserved areas including a new waiting / lounge zone on the ground floor and two new levels, the second with an additional lounge zone and exclusive privé and the third with solarium.
To satisfy the desire of an exclusive evening, we designed a VIP area with a secluded table for up to eight people. Here the added value of taking care of customers continues with personalized menus and service.

All the choices that led to the change - from flooring to the finishes to the arrangement of spaces and tables - were agreed upon with the client, with whom we have created a relationship of trust which has taken the form of a strong bond and professional recognition.
The customization, through the research of exclusive ad hoc solutions for the restaurant, has brought considerable improvements to the functionality as well as the aesthetics of the same: from the creation of verandas and motorized sails to the design and realization of gazebo, also motorized, with an electric drive system of the shade cloths.
A lighting design was also created to give maximum attention to the lighting of the premises in addition to the careful choice of materials and the combination of colors and finishes which have made the club full of charm.

It was also important to keep track of all the development and implementation of the project which led to the realization of an important renovation, combining the different experiences and skills.

The environment we created was amalgamated the local colors and flavors and nothing was left to chance.

The success of our work has been recognized by the customer, by the satisfaction of a public, sensitive to the novelty of the spaces and furnishings and not least in importance, the demand and purchase by new international customers.
 

GO TO PORTFOLIO >